Om os

Bitcoin Easy er er dansk selskab, stiftet i 2015.

Missionen er at være et hurtigt, nemt og serviceminded alternativ på markedet. Og dét alternativ har der i den grad vist sig at være efterspørgsel efter. Bitcoin Easy har siden starten oplevet en eksplosiv vækst og har blandt andet etableret et kontor i Københavns lufthavn.

Hvorfor er vi så hurtige?

I modsætning til konkurrenterne har Bitcoin Easy sin egen ”wallet” med bitcoins – sit eget fyldte ”bitcoin-pengeskab”. Når du afgiver din ordre, skal vi derfor ikke først selv ud og opkøbe, men er klar til at veksle med det samme. Og derfor har du dine bitcoins inden for 10 minutter – en helt afgørende fordel for vores kunder, der hos konkurrenterne må vente i 24 timer eller længere.

Når lysten driver værket …

Bitcoins er fremtiden i en stadig mere digital verden, og vi ser os som en foregangsvirksomhed i den udvikling.

Hvad betyder det for dig?

Først og fremmest at vi vil gøre alt for at give dig en så god oplevelse som muligt. Du skal opleve, at du blive betjent hurtigt, effektivt og med et smil.

Det betyder også, at vi ønsker at vores hjemmeside ikke kun skal være stedet, hvor man lettest og hurtigst veksler til og fra bitcoins. Den skal også være et samlingssted for alle, der – lige som os – kan se alle de muligheder og fordele som bitcoins tilbyder den moderne forbruger.

Vi håber, du er en af dem.